Kaikki avoimet työpaikat


Avoimet työpaikat
18.10.2017

Full Stack -ohjelmistosuunnittelijoita (Protacon Solutions Oy, Jyväskylä)


Etsimme jo aiempaa työkokemusta omaavia ohjelmistosuunnittelijoita liittymään Jyväskylän tiimiimme luomaan kanssamme kauniita ja käytettäviä digitaalisia palveluita.

Tiedät mitä kaunis koodi on ja omaat software craftsman –ajattelutavan. Haluat tehdä loppukäyttäjän kokemuksesta mahdollisimman sujuvan. Hallitset tämän päivän työkalut ja parhaat menetelmät ja olet nälkäinen viemään oman osaamisesi aivan uudelle tasolle osana huipputiimiämme. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot tiimityöskentelyyn sekä asiakasviestintään. Tunnet selainpohjaisten tietojärjestelmien arkkitehtuurin käyttöliittymästä tietokantaan ja takaisin ja olet jo ehtinyt tämän parissa näyttää kyntesi.

Tarjoamme sinulle kodin vakavaraisessa yhtiössämme, jossa kumppaneinasi toimivat alan parhaat ja osaavimmat työkaverit. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja olemme aina ylpeitä yhteisistä saavutuksistamme. Elämme voimakasta kasvun aikaa ja panostamme voimakkaasti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen.

Teemme töitä laajalla pinolla mutta seuraavista on sinulle työtä hakiessa erityisesti apua:

- PHP & Symfony
- Javascript, TypeScript, Angular
- .Net / ASP.Net & C#
- Tietovarastot, tietokannat, integraatiot

Mikäli sinulla on vahvaa kokemusta yhdestä tai useammasta edellä olevan listan tekniikoista, saatat olla etsimämme osaaja! Työtehtävät ovat vastuullisia ja nyt jo lähes 300 hengen porukkamme mahdollistaa erilaisten vastuuroolien ottamisen ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Paikkoja täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja:

HR Manager Jaakko Kaski, +358 50 5711 793, jaakko.kaski@protacon.com

HAE TEHTÄVÄÄN »

 

« Takaisin