Kaikki avoimet työpaikat


Avoimet työpaikat
04.01.2017

IT-arkkitehteja (Protacon Solutions Oy, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere)


Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan digitalisoinnissa, tieto- ja toimistotyön tuottavuuden parantamisessa sekä tietoturvaratkaisuissa. Haemme IT-Infran ja pilvialustapalveluiden asiantuntijoita asiakkaidemme IT-ympäristöjen käyttöönotto-, ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Etsimme arkkitehteja, joilla on jo useamman vuoden työkokemus joistakin seuraavista osa-alueista:

- IT-järjestelmiin liittyvä ratkaisusuunnittelu ja ratkaisuesitysten tekeminen
- Pilvialustapalveluiden ylläpidon kehittäminen
- Konttiteknologiat

Tehtävän suunnittelukeskeisestä fokuksesta huolimatta sinulla on vankka kokemus myös järjestelmien teknisestä konfiguroinnista ja olet valmis tekemään näitä töitä jatkossakin. Olet asiakaspalveluhenkinen, ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen, itseohjautuva, vastuullinen ja kehittymishaluinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Jos sinulla on alaan liittyviä sertifikaatteja, tunnet alan standardeja tai sinulla on liiketoimintanäkemystä nämä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi asiantuntijatiimiä vakavaraisessa konsernissamme, jossa on joustavat työskentelyolosuhteet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla. Valittujen henkilöiden sijoituspaikka on Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu tai Tampere.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Lauri Laukkarinen 010 3472 743, lauri.laukkarinen@protacon.com

UUSI HAKEMUS »

 

« Takaisin